User menu

Blog van Peter Kas

Onze dirigent Martijn Hoeksema heeft besloten om m.i.v. 1 januari 2016 te stoppen bij

Whale City Sound.  Martijn kan zijn drukke werkzaamheden niet langer combineren met het dirigentschap van Whale City Sound.

 

Martijn is sinds 1995 zanger en assistent-dirigent van Whale City Sound en vanaf 2003 eerste dirigent. Onder zijn leiding heeft Whale City Sound 6 achtereenvolgende landskampioenschappen behaald.  

Naast vele trips met WCS naar het buitenland en talrijke optredens was Martijn als artistiek leider verantwoordelijk voor de recente zeer succesvolle kerstconcerten in De Duif in Amsterdam.

Het kerstconcert op 19 december in de Duif zal het laatste concert worden onder zijn gedreven leiding.

 

              

Betreft:” friends and family night”.

 Zaandam, 16 September 2014

 

 

Beste vrienden, vriendinnen en familie van Whale City Sound.

 

Het bestuur van Whale City Sound heeft het genoegen u uit te nodigen om op dinsdagavond 28 oktober onze gast te zijn op een speciale ” friends and family night”. Met deze avond willen wij u bedanken voor uw trouwe, morele en financiële steun aan ons koor. Die steun immers, stimuleert ons en maakt het mogelijk op koers te blijven en ons te blijven ontwikkelen.

 

Whale City Sound  is zaterdag 31 oktober eerste geworden in de categorie 1e klasse pop- en musicalkoren op het BALK Topfestival in De Doelen in Rotterdam. 

Door deze prestatie plaatste het zich automatisch voor de topklasse van het festival in 2017.

Aan de wedstrijden namen 83 koren en groepen deel in drie klassen en negen categorieën. WCS nam het onder leiding van dirigent Martijn Hoeksema in zijn categorie op tegen zeven andere koren. De juryvoorzitter sprak bij zijn bekendmaking van het resultaat over de fantastische focus van het koor , een grote beleving van de songs en een mooie klankkleur.