Sponsors

De steun van sponsors is voor het bestaan en de ontwikkeling van ons koor onmisbaar. En een aantal van onze doelen kan ook niet gerealiseerd worden zonder sponsors die zich willen binden aan ons koor.  Met gemiddeld tien optredens per jaar scoren we een relatief hoge 'kijkdichtheid' en  dingen om de 2 jaar mee naar de landstitel barbershopsinging die wij al negen keer behaalden. Maar ook buiten onze 'comfortzone'  barbershop worden wij in de “Topklasse” bij de "Bond voor Amateurmuziektheater en Lichte Koren"  tot de 20 beste koren van Nederland gerekend.

Als dit u aanspreekt en u ons wilt steunen dan associeert en profileert u zich met een barbershopkoor dat tot de top van de  amateurkoren in Nederland behoort!  En dat ook wil blijven. Daarom zoeken wij meer partners die zich aan ons willen verbinden, want onze ambities willen we realiseren.

Wij hanteren diverse sponsorpakketten en er is 'sponsoring op maat'  voor specifieke doelen mogelijk. Daar kunnen wij zodanige diensten tegenover stellen dat sponsorship partnership wordt.

Graag wisselen wij met u van gedachten over alle mogelijkheden. Uw mailtje naar [email protected] en wij nemen omgaand contact met u op.