” friends and family night”.

0

              

Betreft:” friends and family night”.

 Zaandam, 16 September 2014

 

 

Beste vrienden, vriendinnen en familie van Whale City Sound.

 

Het bestuur van Whale City Sound heeft het genoegen u uit te nodigen om op dinsdagavond 28 oktober onze gast te zijn op een speciale ” friends and family night”. Met deze avond willen wij u bedanken voor uw trouwe, morele en financiële steun aan ons koor. Die steun immers, stimuleert ons en maakt het mogelijk op koers te blijven en ons te blijven ontwikkelen.

 

Whale City Sound heeft nogal wat plannen en dat willen wij u graag laten horen in een speciaal en gevarieerd programma dat gebaseerd is op een “normale” repetitie! U krijgt een kijkje achter de schermen.

De avond heeft een informeel karakter en wordt gehouden op onze vaste repetitielocatie in de aula van het Sint Michael College aan de Leeghwaterweg 7, 1509 BS, Zaandam.

 

Wij heten u graag om 19:30 uur welkom met koffie /thee en gebak en verwachten rond 22:00 uur te kunnen beginnen met de afterglow! Wij hopen van harte dat u in de gelegenheid bent om te komen!

 

In verband met de planning, zaalopbouw en catering wil ik u verzoeken om vóór 14 oktober ons te laten weten of u dit feestje bij kunt/zult wonen. Dit kunt u doen door:

·         een mail te sturen aan [email protected] met vermelding van uw naam, adres en aantal personen. Graag in de onderwerp-regel vermelden dat het de vriendenavond betreft.

·         of onderstaande antwoordstrook op te sturen.

 

 

 

 

Met vriendschappelijke groet en graag tot ziens op 28 oktober,                                                                                         

 

 

Kees Marseille                                                                                                                                                                                          voorzitter Whale City Sound