Kerstconcert samen met Vrouwenkoor Chemistry

Basic event info
Event date: 
16/12/2017 - 14:30 tot 22:30
Location: 
Noorderkerk
Heijermansstraat 127
1502 DJ Zaandam
Nederland
NL
Public event fields

Op zaterdag 16 december verzorgen barbershop showkoor Whale City Sound en popkoor Chemistry twee sfeervolle concerten in de Noorderkerk, gelegen aan de  Heijermansstraat 127 in Zaandam.

Barbershopkoor Whale City Sound uit Zaandam bestaat uit ca. veertig heren met de muzikale basis in barbershop harmony. Met het koor als geheel, maar ook met kleinere groepen daarbinnen, wordt er regelmatig een uitstap naar meer close harmony arrangementen gemaakt. Het koor beweegt zich op de top van Barbershop Singing en is negenvoudig kampioen van Nederland.
Sinds 2016 is Floor van Erp dirigent van Whale City Sound.

Het Zaanse Chemistry is vijfendertig dames sterk en zingt een voornamelijk Engelstalig repertoire, variërend van klassiekers tot moderne popsongs. Dirigente Marjan Politiek arrangeert bekende nummers opnieuw, speciaal voor dit koor. Er wordt meerstemmig  gezongen en dat hoor je terug in de vertolking van de liedjes: wel herkenbaar, maar soms in een verrassend ander jasje gestoken.

De muzikale begeleiding van Chemistry is in handen van pianiste Inga Kruma.

Het matinee vangt aan om 15:00 uur en het avondconcert om 20:00 uur. De zaal is een half uur tevoren geopend.Verdere informatie over Chemistry is te vinden op de website www.vrouwenkoorchemistry.nl

 

Kaarten zijn te verkrijgen voor € 15,00 (kinderen t/m 12 jaar € 10,00, kinderen onder de 4 gratis) aan de kassa bij de ingang van de kerk.