Floor van Erp nieuwe dirigent Whale City Sound

0

Het bestuur meldt met gepaste trots dat met ingang van 1 januari 2016 Floor van Erp is aangesteld als dirigent van ons koor als opvolger van Martijn Hoeksema.

Vanaf april jl., na het bekend worden van het voorgenomen vertrek van Martijn,  is er naarstig gezocht naar - en gesproken met kandidaten die aan onze eisen zouden kunnen voldoen. En dat is met Floor helemaal gelukt.   En bij zijn auditie voor het koor bleek de “klik” wederzijds.

 

Maandag 13 juli  jl werden de handtekeningen al gezet onder het contract!

Kortom het bestuur heeft het vertrouwen dat de continuïteit van WCS , resp. het beste mannen-barbershopkoor van Nederland blijven,  onder de artistieke leiding van Floor is gewaarborgd en voor nieuwe impulsen gaat zorgen. Meer info over Floor van Erp zullen wij richting 2016 publiceren. 

Nu het zomerreces door, en dan vanaf 18-8 de focus op het 2e halfjaar,  waarin heel wat concerten op het programma staan met als afsluiter onze kerstconcerten in De Duif op 19-12, waarmee Martijn  Hoeksema z’n artistieke directie bij Whale City Sound met een “grand finale” afrondt.

Kees Marseille, voorzitter.